I N S C H R I J F F O R M U L I E R   V O O R   V R A A G O U D E R S 

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht. Bij het invullen van het aanmeldformulier verwijzen wij naar ons privacybeleid.

V Ó Ó R  A A N M E L D I N G  

Indien u op zoek bent naar een kleinschalige en vertrouwde kinderopvang  bij jouw in de buurt met recht op kinderopvangtoeslag? Dan bent u bij Gastouderbureau Moeder Natuur aan het juiste adres voor bemiddeling!

S C H R I J F  J E  I N  !

Normaal gesproken meldt u zich pas officieel als vraagouder aan, zodra er een match is met een gastouder. 

Is dit in uw situatie nog niet het geval, maar  u wilt graag weten wat de mogelijkheden zijn en/of als wij een gastouder beschikbaar hebben die past binnen u zoekprofiel ?

H  O  E  ?

Aarzel niet, wij zullen je begeleiden in je zoektocht naar een geschikte opvang! Schrijf u vrijblijvend in middels het formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

K E N N I S M A K I N G 

Gastouderbureau Moeder Natuur  neemt na ontvangst van dit formulier contact met u op voor het plannen van een intakegesprek.

U krijgt hiervoor van ons een intakeformulier toegezonden waarin gevraagd wordt naar zaken zoals de opvangtijden, eventuele ziektes/ allergieën van de kinderen, gezinsgewoontes, waarden en normen van de ouders en kinderen. Er is ook gelegenheid om specifieke wensen wat betreft de opvang kenbaar te maken.

Dit formulier wordt telefonisch besproken en vervolgens gaan we op zoek naar een geschikte gastouder.

Soms hebben we al een geschikte gastouder in ons bestand, maar als er niemand is die past bij uw situatie, gaan we op zoek naar een gastouder.

N A  A A N M E L D I N G

Zodra er een geschikte gastouder gevonden is, volgt er allereerst een telefonisch kennismaking en/of bezoek op locatie bij de gastouder aan huis. Als zaken praktisch kloppen en zowel de vraagouder als de gastouder een goed gevoel hebben bij de situatie, komen we bij elkaar voor een koppelingsgesprek om contracten te bespreken en te tekenen. 

V R A A G O U D E R S  M E T  E I G E N  G A S T O U D E R   

Indien de vraagouders zelf al een gastouder hebben gevonden, kunnen ze deze voordragen bij het Gastouderbureau Moeder Natuur. Met deze gastouder doorlopen we dan eerst de procedure zoals hierboven beschreven bij het werven van een nieuwe gastouder.