Producten van natuurlijke aard kun je als filter dienen om je baby optimaal te beschermen.

 

  • Hoofdinstelling van WEBSHOP Moeder Natuur is het realiseren van gezondheidswinst bij baby’s met focus op duurzaam!

  • Uitganspunt van WEBSHOP Moeder Natuur is dat een baby zich ontwikkeld zonder onnodige laagje van chemicaliën.

 

Ben je een kersverse ouder die opzoek is naar babyproducten die met hart voor de natuur zijn bewerkt (minder belastend voor de moeder aarde), bovendien ook duurzaam?

Dan hebben wij een handig trucje voor een optimaal bescherming  die als een filter zal dienen, zowel voor  je baby als voor de natuur. Natuurlijke materialen hebben allerlei beschermende eigenschappen die een baby goed kan gebruiken in zo’n kwetsbare periode. Tevens ook meest milieuvriendelijke keuze.

Ben je ook net zo enthousiast in het maken van bewuste keuzes met focus op duurzaam?

Scroll dan door ons selectief assortiment!

 

Flexibel en zonder inkeping, natuurlijke baby siliconen bijtring met tandjes aan de polsband. Babyspeelgoed voor 3-6 maanden oud

 

Klein en licht zodat de baby het gemakkelijk vast kan houden, groot genoeg om verstikkingsgevaar te voorkomen. Met texturen om tandvlees te masseren, gemakkelijk om op te kauwen.

 

Kan vanuit verschillende hoeken worden vastgehouden en gekauwd, en vanuit elke hoek kunnen de voor-, midden- en achtertanden worden gemasseerd.

 

Voor zuigelingenvoeding kunnen de texturen ook worden gebruikt als tandenborstel om de tongen schoon te maken.

★ 100% katoen ★ Zacht en veilig voor de babyhuid: ademende en comfortabele zachte mousseline-stof helpt het risico op oververhitting te verminderen en is zacht voor de gevoelige babyhuid. ★ Perfecte maat om te knuffelen en slapen, zachte veiligheidsdekens van 15 "X 15" bieden uw baby's comfort, waar ze ook gaan ★ Praktisch en mooi: deze mousseline-veiligheidsdekens zijn verkrijgbaar in meerdere kleurrijke patronen die uitstekend geschikt zijn voor zowel meisjes als jongens. ★ Gemakkelijk in onderhoud: machinewasbaar, blijft zachter bij elke wasbeurt. ★ 

 

 

Veilig, natuurlijk en onbehandeld, met niet-verzegeld beukenhout speeltje, met de hand gepolijst en op natuurlijke wijze verwerkt met biologische olijfolie van de hoogste kwaliteit om een ​​veilige verlichting van doorkomende tandjes te garanderen.

De essentiële keuze van moeders.100% veilig, antibacterieel baby-tandenborstel van medische kwaliteit. Tevens is de tanderborstel ook masserend voor de tandvlees.

 

√ Hoge hittebestendigheid -20 ゚ -180 ゚. √ Geen eigenaardige geur, geen kleurverandering, BPA-vrij / PVC / ftalaatvrij. √ 100% Milieuvriendelijk, flexibel, lichtgewicht,zacht,buigzaam en draagbaar, gemakkelijk op te bergen en te vervoeren.

 

Vanaf het moment dat de eerste tandjes doorkomen is het verstandig dat je begint met het poetsen van je baby's tanden. Door het tandenpoetsen worden de tanden en kiezen beschermd, terwijl je baby van jongs af aan gewend raakt aan het poetsen.

 

Zorg er vooral voor dat je baby het poetsen als iets leuks ziet. Maak er dus een luchtig ritueel van in plaats van een verplichting. Zo went je baby op een prettige manier aan het poetsen van zijn tanden en voorkom je dat het tandenpoetsen een dagelijkse strijd wordt. Laat je baby ook altijd zelf even met tandenborstel zijn tanden ‘poetsen’.

BPA-vrije biologisch afbreekbare en milieuvriendelijke bamboe babytandenborstel. Maak uw dagelijkse leven gezonder.

 

Het handvat van de tandenborstel is gemaakt van natuurlijk bamboe materiaal en varkenshaar van hoge kwaliteit.

 

Zonder enige gladheid, kunnen kinderen zelf de tandenborstel veilig gebruiken.

 

Het materiaal van de tandenborstel is DuPont-nylon. Het is slank en zacht, kan de opening tussen de tanden reinigen en heeft een betere elasticiteit en massage-effect, plus zijn slijtvaste en niet-absorberende eigenschappen, het is het materiaal dat de voorkeur heeft voor borstelharen.

Eco-vriendelijke baby speelgoed BPA-vrij siliconen houten ringspeeltje. 

 

1. 100% organische houten ringen / food grade siliconen kralen

2. Specifiek voor baby tandjes

3. niet giftig, milieuvriendelijk

4. vrij van BPA, PVC, lood, ftalaten, latex en cadmium

 

 

Van reiken naar grijpen

Zodra je kleine doorheeft dat hij zijn handjes kan gebruiken, begint hij naar dingen te reiken. Hij ziet wat en wil het hebben. En wat is daar handiger voor dan die instrumentjes aan zijn armen? Als je kindje zo’n 4 maanden oud is begint hij zijn eerste pogingen tot grijpen te showen.

BPA-vrij, PVC-vrij, latexvrij, ftalaatvrij, nitrosaminevrij

 

Stimuleer gecontroleerd de groeiende eetlust van je baby. Het speciaal ontworpen tuitje van de speen is voorzien van kleine gaatjes waardoor uw baby zonder verslikkingsgevaar fruit in kleine hoeveelheden binnen krijgt. Hij is ook gemakkelijk te bevestigen aan babykleding.

 

bevat twee feeders met verwisselbare siliconen spenen in de maten S, M en L.

 

Je kunt de smaakontwikkeling van je kind dus sturen. Hoe eerder je begint met nieuwe smaken aanbieden, hoe beter. Wees creatief en kleed het eten aan.

 

maat small (4-6 maanden), medium (6-12 maanden) en large (12+ maanden)

 

Zacht en gemakkelijk schoon te maken en met een veiligheidspendel.

 

Organisch Houten fopspeenketting Niet-giftig, BPA-vrije, antibacterieel, veilig en milieuvriendelijk draagbare baby siliconen speenketting.

 

Dit handige koordje zorgt ervoor dat het speentje vastgemaakt kan worden aan de kleding van het kind, waardoor de speen dichtbij blijft.

 

  • Speentjes aan een koord zijn minder makkelijk te verliezen.
  • De fopspeen blijft langer schoon aan een speenkoord.
  • Het speenkoord is een leuk accessoire.

Materiaal Biologische food grade siliconen en beukenhout Niet giftig, gemakkelijk schoon te maken, veilig en millieuvriendelijk.

 

Baby's die vrij kunnen spelen kunnen "hun hoofd leegmaken - prikkels verwerken" en daardoor het leven van alle dag beter aan. Naast speelplezier levert speelgoed belangrijke leermomenten vooral als ze nog klein zijn. ... Spelen helpt je kind bij de ontwikkeling van zijn motorische - en sociale vaardigheden, taalvaardigheid en intelligentie.

Baby bekerdeksel 1,100% siliconen BPA-vrij 2.Kind en millieuvriendelijk 3.Niet giftig / antibacterieel en veilig 4.makkelijk schoon te maken / geschikt voor in de vaatwasser 5.multifunctioneel.

 

Het drinken uit een tuitbeker voegt op zichzelf niet zoveel toe aan de ontwikkeling, maar de dreumes kan vaak wel eerder zelf drinken uit een tuitbeker dan uit een gewone beker. Dit is goed voor de zelfredzaamheid en het gevoel van eigenwaarde; kijk wat ben ik al groot!

 

Eco-vriendelijke baby speelgoed BPA-vrij siliconen houten ringspeeltje. 

1. 100% organische houten ringen / food grade siliconen kralen

2. Specifiek voor baby tandjes

3. niet giftig, milieuvriendelijk

4. vrij van BPA, PVC, lood, ftalaten, latex en cadmium

Van reiken naar grijpen

Zodra je kleine doorheeft dat hij zijn handjes kan gebruiken, begint hij naar dingen te reiken. Hij ziet wat en wil het hebben. En wat is daar handiger voor dan die instrumentjes aan zijn armen? Als je kindje zo’n 4 maanden oud is begint hij zijn eerste pogingen tot grijpen te showen.