Rusthoven 11

5655 CL Eindhoven

+31633137441

info@gastouderbureaumoedernatuur.nl     

Gastouderbureau Moeder Natuur werkt LANDELIJKJe wilt eerst even kijken of het klikt, niet waar? Samenwerking hoeft niet altijd zo officieel, want je kunt ook spontaan een kennismaking inplannen om elkaar beter te leren kennen. Laten we onder genot van een kopje thee de inovatiekracht van onze samenwerking in kaart brengen. We kiezen samen een leuk gespreksonderwerp en maken er een gezellig uurtje van.

Hoe: Zie button DIGITAAL KOPJE THEE


Gastouderbureau Moeder Natuur biedt hulp voor ouders en gastouders als er een vraag is over de opvoeding, het gedrag of de ontwikkeling van een gastkind. Wij geven een positieve draai door niet te kijken naar het probleem, maar naar mogelijkheden en de kwaliteiten van het kind. Ons hoofdinstelling is dat het kind lekkerder in zijn vel komt te zitten en/of steviger in zijn schoenen komt te staan. Het is een praktische, laagdrempelige en kortdurende vorm van hulp. Gastouderbureau Moeder Natuur helpt je graag!

Hoe: Zie button PEDAGOGISCHE HELPDESK


Samen maken we een reis door van grijs naar groen! In praktijk is het best een uitdaging voor de gastouders om hen natuurlijker te maken.  Er zijn verschillende dingen waar ze op willen letten en nog niet alle expertise in huis hebben om dit tot een succes te maken. De juiste focus kan daarbij helpen. Het 'Gastouder Platform Van Grijs Naar Groen' is gericht op het inspireren van de gastouders waarbij je een collega kan helpen met praktische tips en tricks. Hierbij kan je denken aan tips voor  buiten activiteiten, kleding, de natuur in huis halen, speelmateriaal en over je tuin. Elke keer zetten gastouders zo nieuwe stappen. Want alle stappen – klein of groot – leiden uiteindelijk tot de veranderingen.  Zowel de gastouders als het gastouderbureaus zijn van harte welkom. Laten we afstanden verkleinen, onze ervaringen bundelen en een groene toekomst realiseren voor onze kinderen.

Hoe: Zie button ONLINE PLATFORM


Een openbare groep voor vraag en aanbod van ouders en groene gastouders. Op zoek naar een groene gastouder in jouw buurt? Vind gratis jouw gastouder. Kies voor opvang waar er ruimte is voor natuurbeleving en waar er aandacht is voor al het moois wat de natuur te bieden heeft. Groen staat  voor verantwoord gezond en groen beleid met aandacht voor de natuur, liefde voor de dieren, buitenspelen, duurzaamheid en beweging. Deze groep is bedoeld om gast- en vraagouders met een groene hart bij elkaar te brengen. Als gastouder kan je in deze groep aangeven wanneer er weer zicht is op een plekje en als vraagouder kan je een oproepje doen over jouw specifieke opvangwensen.


Gastouderbureau Moeder Natuur, Net Zo Vertrouwd, Eerlijk En Puur!

Geloven in verandering die kan groeien uit iets kleins.

Onze duurzame inzicht helpt onze pedagogische visie bloeien.