I N S C H R I J F F O R M U L I E R   V O O R   G A S T O U D E R S 

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht. Bij het invullen van het aanmeldformulier verwijzen wij naar ons privacybeleid.
V Ó Ó R   A A N M E L D I N G 

Gastouderbureau  Moeder is altijd op zoek naar gastouders die willen samenwerken.

Heeft u interesse in een gesprek om nader kennis met elkaar te maken?

S C H R I J F  J E  I N  !

Je gastouderopvang aan de weg timmeren in uw regio? Gastouderbureau Moeder Natuur heeft immers landelijke dekking. Er zijn veel aanvragen uit heel Nederland. Loop de aanvragen niet mis en schrijf je vrijblijvend bij ons in. Met het eerst volgende aanvraag, uit jouw postcodegebied nemen wij contact met je op. Wij kijken er naar uit om je te leren kennen, tot dan!

H  O  E  ?

Schrijft u zich dan vrijblijvend in middels het formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

K E N N I S M A K I N G 

Gastouderbureau Moeder Natuur  neemt na ontvangst van dit formulier contact met u op voor  het plannen van een intakegesprek.

U krijgt hiervoor van ons een intakeformulier toegezonden waarin gevraagd wordt naar zaken zoals de opvangtijden, bijzonderheden  en ook ter gelegenheid om specifieke wensen wat betreft uw gastouderopvang kenbaar te maken. Dit formulier wordt telefonisch besproken en vervolgens gaan we op zoek naar een geschikte gastkindje.

N A   A A N M E L D I N G

Zodra er een match is, volgt er allereerst een koppelingsgesprek. Als zaken praktisch kloppen en zowel vraagouders als gastouder een goed gevoel hebben bij de situatie en met elkaar verder willen gaan, komen we bij elkaar om alle contracten te bespreken en te tekenen.