Ken jij onze slaapcoach en onrustdeskundige 

Jessica Moerman al ?


We hebben als bureau een belangrijke rol en staan centraal in de dagelijkse praktijk van zowel gast- als vraagouders. Hierdoor kunnen we zo snel mogelijk de hulpvraag signaleren en omzetten in advies en hulp. In ons concept zijn we overtuigd van onze eigen kracht. Voor versterking breiden we intern uit en bundelen onze krachten samen met Jessica Moerman-slaapcoach (onrustdeskundige) om een gezamenlijk beeld vast te stellen. 

Kan ik jou als slaapcoach verder helpen?

Ik ben Jessica, mama van 3 prachtige kinderen en woon in Soest met mijn gezin. Als klein meisje was ik altijd al druk in de weer met kleine kinderen, mijn eerste baantje was dan ook oppassen op de buurtkinderen. Het was dan ook geen verrassing dat ik na de middelbare school de opleiding sociaal pedagogisch medewerker ging doen, zodat ik op een kinderdagverblijf kon gaan werken.

Tot ik in 2006 zelf moeder werd en er voor koos om zelf een kleinschalige kinderopvang te starten. Inmiddels doe ik dit alweer 15 jaar met heel veel plezier. Daarnaast vind ik het leuk om mezelf te blijven ontwikkelen. Het slapen bij kinderen had al langere tijd mijn aandacht, de opleiding tot droomritmecoach sprak mij dan ook gelijk aan. Naast dat ik als moeder zelf heb ervaren wat gebroken nachten met je doen, zeker wanneer dit langere tijd achter elkaar speelt. Zie ik als gastouder ook regelmatig ouders met dit probleem zitten. Zo mooi dat ik het afgelopen jaar al het geleerde uit de opleiding in praktijk kon brengen.

Met de kennis die ik nu heb kan ik je helpen. Want waarom kan je (gast)kindje niet slapen?

Dat zoek ik graag samen met jou uit, zodat je vervolgens met kleine stapjes en zonder het kleintje te laten huilen aan het slapen kunt gaan werken. Samen kunnen we kijken waarom het niet lekker gaat en wat er gedaan kan worden om dit te verbeteren. Als slaapcoach werk ik holistisch, responsief en liefdevol aan het slapen van kinderen. Ik geef je handvatten om aan het slaapprobleem te werken. Ik kijk naar het totaalplaatje en niet alleen naar het slapen. Soms lukt het slapen niet omdat er een verkeerde slaapspreiding is, en soms is er meer aan de hand. Denk hierbij aan een onrustfactor of afhankelijke slaapassociaties. Met een holistische blik kijk ik wat stoort en hoe jullie de balans weer kunnen herstellen, zodat er weer lekker geslapen kan worden, zowel thuis als bij de gastouder. Dit alles liefdevol en zonder laat maar huilen methodes.

 S L A A P A D V I E S   O P   M A A T 

Gaat het slapen bij je (gast)kindje niet zo lekker en wil je daar advies over? Dan kan ik je via het slaapadvies verder helpen. Vooral geschikt als je wat sturing en handvatten wilt bij kleine slaapproblemen. Je ontvangt van mij een korte vragenlijst en houd 2/3 dagen het dagritme van het kind bij. Je ontvangt van mij advies op maat en een voorbeeldschema om het slapen te verbeteren. Kosten € 35.

Speelt er meer of wil je er graag coaching bij? Huilt jouw (gast)kind kindje veel, is er onrust of spelen er andere zaken dan adviseer ik verder te kijken via 1 van mijn consulten. Kosten zijn afhankelijk van wat er speelt en nodig is. Blijkt na aanleiding van het slaapadvies op maat toch dat er meer speelt en een ander consult nodig is worden deze kosten verrekend.