Eva Laros voedingscoach voedingsadviseur onderdeel van gastouderopvang kinderopvang Beleef in Eindhoven aangesloten bij gastouderbureau moeder natuur kleinschalig opvang op maat met recht op kinderopvangtoeslag.

Ken jij onze kindervoedingscoach 

Eva Laros al ?

Gastouderbureau Moeder Natuur maakt zich sterk voor kwalitatief hoogwaardige opvang en komt op voor de belangen van de (gast)kinderen. Samen met onze maatwerk-partners brengen wij het belang van bewuste keuzes en kwaliteit van gezonde opvoeding continu onder de aandacht. Daarom zijn wij gestart met de uitbreiding van onze diensten. Hierdoor wordt het gemakkelijk om diensten te vinden met een bepaalde specialisme, zowel landelijk als binnen de regio.

Wij proberen expertise in te zetten op het gebied van gezonde voeding en bij het aanleren van gezonde eetgedrag in relatie met de psychische ontwikkeling van het kind en hoe je hierop als vraag- en gastouder kunt inspelen. Vraag- en gastouders kunnen voortaan makkelijk terecht voor echt goed en gedegen voedingsadvies bij ons aangesloten kindervoedingscoach Eva Laros.

Kan ik jou als kindervoedingscoach verder helpen?

>> Uw (gast)kind gaat niet op dieet, het is immers nog in de groei. Ik help u en uw (gast)kind om gezondere keuzes te maken wat betreft voeding en beweging. We kijken samen wat we kunnen aanpassen, en vooral wat bij de leefstijl van jullie als gezin en je gastouderopvang past. Zo kijken we stap voor stap wat nodig is en doorlopen we samen dit proces <<

We leven in een maatschappij waarin veel kinderen helaas niet zo gezond zijn als we zouden willen. Steeds meer jonge kinderen hebben overgewicht en voeding gerelateerde ziektes als diabetes. Dit komt natuurlijk ook door het veranderde "spelen", kinderen hebben allemaal een telefoon, tablet en of spelcomputer ter beschikking, maar voor het overgrote deel is het ons eetpatroon.

Naast overgewicht kunnen er bij kinderen natuurlijk ook andere problemen spelen op het gebied van voeding. Denk maar aan de tweejarige peuter die op al het eten nee zegt, of een kind dat niets lust behalve tosti’s, een koemelkallergie die “gewoon” koken lastiger maakt, en wat te denken van jonge tienermeisjes die zichzelf te dik vinden - wat in hun geval vaak betekent stoppen met eten met alle gevolgen van dien. Ook in al die scenario’s kan ik als kindervoedingsadviseur een helpende hand bieden.


  MELD JE NU AAN !

Vraag- en gastouders kunnen voortaan makkelijk terecht voor echt goed en gedegen voedingsadvies bij ons aangesloten kindervoedingscoach Eva Laros.


Eva Laros voedingscoach voedingsadviseur onderdeel van gastouderopvang kinderopvang Beleef in Eindhoven aangesloten bij gastouderbureau moeder natuur kleinschalig opvang op maat met recht op kinderopvangtoeslag.

• Workshop op maat: De eerste jaren van een leven wordt de basis voor de gezondheid gelegd. Gezonde voeding is hier een heel belangrijke factor in. Niet alleen ouders hebben hier invloed op, maar ook scholen en de kinderopvang spelen een grote rol. Maar wat is gezonde voeding? Wat hebben kinderen nodig om zich optimaal te kunnen ontwikkelen? Ik help graag door het huidige voedingsbeleid onder de loep te nemen. Samen kijken we hoe tussendoortjes en maaltijden gezonder kunnen worden. Soms kun je met een paar simpele aanpassingen eten zo veel gezonder maken! Ik geef advies over wat een opgroeiend kinderlijf nodig heeft en welke producten hierbij kunnen passen. Dit kan bijv. in de vorm van een presentatie of workshop. 

>Kosten in overleg

• Oppepper: Ben jij benieuwt hoe je het voedingspatroon van je (gast)kind een upgrade kunt geven, maar heb je geen behoefte aan een “traject” dan is deze oppepper precies wat je zoekt. Je stuurt me een voedingsdagboek van zo’n 3 dagen, en ontvangt van mij een voorbeelddagmenu en een A4tje met tips om het patroon in haalbare stappen te verbeteren. 

>Kosten € 35

• Persoonlijk traject: Vind jij een gezond kinderlijf belangrijk maar zie je door de bomen het bos niet meer op het gebied van gezonde voeding en vind jij het lastig de juiste keus te maken voor je (gast)kind(eren) en/of gezin? Heeft jouw (gast)kind last van gezondheidsklachten zoals buikpijn, huidproblemen of vermoeidheid? Of is het avondeten veranderd in een strijdtoneel?

 >Kosten € 65 (los consult/ traject op maat vanaf € 149


Eva Laros Eindhoven opvang  gastouderbureau kinderopvang kleinschalig voedingsadviseur kindervoedingscoach gastouderopvang gastouder BSO voordelig opvang aan huis nanny  Waalre groene opvang gezonde opvang groen duurzaam gezonde keuze bewuste keuze. Gasto