Ken jij onze inspiratiecoach

Martine Hoezee al?


Even voorstellen!!

Mijn naam is Martine Hoezee. Ik ben een Nederlandse, 46 jaar en woon samen met mijn twee tieners in Retie, België. Ik ben als hoofdberoep onthaalouder, opgeleid in de werkwijze van The Curiosity Approach, gecertificeerd mentor en leidinggevende via mijn vorige job.

Ik werk nu in mijn eigen gastouderopvang vanuit de lens van The Curiosity Approach. Dit is een moderne pedagogische filosofie voor jonge kinderen. Het belangrijkste doel van de pedagogie is om je locatie te veranderen in een leeromgeving vol authentieke materialen, natuurlijke bronnen en loose parts, die volledig uitnodigt om te spelen. Bewustwording creëren over het veranderen van routines in mindfull dagelijkse uitwisselingen en nieuwe tradities, is een andere. Vandaag combineer ik met mijn eigen advies en opleidingsbedrijf Project Happinezz mijn dagelijkse werk als onthaalouder met mijn werk als mentor en coach. Dit om jullie met mijn unieke werkervaring te inspireren!


Je grootste droom is om een essentiële bijdragen te leveren in het ontwikkelproces van je gastkinderen. Je bent er klaar voor om de juiste randvoorwaarden te creëren in je gastouderopvang en je werkwijze. Om zo de kinderen die je begeleidt, vanuit hun natuurlijke zijn te inspireren en vol verwondering de wereld te leren verkennen!


Ik ken het gevoel!


 

Mijn werkwijze is voor iedereen die op een natuurlijke wijze vanuit eigen ware essentie met kinderen wil werken. Het gaat over connectie wil voelen met de natuur en dit ook wil uitdragen de kinderen. Het is een werkwijze die een totaal andere, meer aan het hart liggende mindset vraagt, en terug gaat naar de basis van verbinding en gezelligheid.

 


Wat kunnen jullie van mij verwachten?


 

In mijn coaching, sla ik een brug tussen de theorie die we ontvangen, en de praktijk op de werkvloer.

  • Hoe zien welbevinden en betrokkenheid er daadwerkelijk uit op de werkvloer?
  • Ontwikkeling van kinderen is belangrijk, uit welke praktijkgerichte punten bestaat dat, zodat ik daarop kan gaan focussen?
  • Welk soort materialen hebben we eigenlijk, en wat inspireert kinderen?
  • Hoe kan ik mijn locatie het beste inrichten om de voorwaarden te creëren die ervoor zorgen dat kinderen vanuit hun natuur kunnen ontdekken? Hoe ze geïnspireerd worden om zelf tot spel te komen?

Project Happinezz coaching... Wat is er mogelijk?

Ik ga het een eer vinden om deel uit te maken van de komende transformatie die je wilt gaan maken in je werkwijze, opvanglocatie en het ten goede veranderen van je leven!

Maak je klaar om alles wat je dacht dat je was in twijfel te trekken en open te staan voor nieuwe mogelijkheden. Het zal niet altijd gemakkelijk zijn als je oude overtuigingen en terugkerende patronen laat afbrokkelen, maar het zal de moeite waard zijn!

Word geinspireerd als je je nieuwe creativiteit en passie ontdekt en je nieuwe visie zich ontvouwt. Houd er rekening mee dat deze reflecties zich zullen vertalen in concrete acties en praktische oplossingen. En als je eenmaal weet wat het is dat je wilt creëren, krijg je een reeks krachtige hulpmiddelen om deze nieuwe visie om te zetten in je nieuwe realiteit!


Hoe gaan we te werk?

Afhankelijk van je individuele situatie, heb je al duidelijkheid over waar je aan wilt werken, óf we beginnen samen met het identificeren van de belangrijkste uitdagingen die je in je werkwijze tegenkomt.

- Als je slechts één sessie nodig hebt om meer duidelijkheid te krijgen over je richting en volgende stappen, zullen we ons hier met intensiteit en doel op concentreren tijdens onze intensieve doorbraaksessie van 2,5 uur, eventueel op jouw locatie.

- Als je echte transformatie wilt ervaren, nodig ik je uit voor een coachingreis van langere tijd, wat perfect zal zijn als je echt toegewijd bent aan het maken van blijvende veranderingen in je locatie en werkwijze. Dit zal een doordachte reis zijn van het blootleggen en transformeren van patronen en overtuigingen en het veranderen van je locatie aan de hand van praktische kennis. Aan het begin van onze samenwerking begeleid ik je door een reeks vragen en oefeningen die je helpen je doelen te formuleren, met het oog op het bereiken ervan op de meest efficiënte en duurzame manier. We zullen een solide plan voor je maken om je op te concentreren en te vervullen, met mijn voortdurende steun!

Een coaching traject? Dat kan! Neem contact met mij op, dan praten we verder in een oriëntatiegesprek!!