Duurzaam Campagne

De duurzame campagne van Het Gastouderbureau Moeder Natuur!!

Trots lanceren  wij onze campagne #Tuin Moes-Adoptie Moes.

Your tagline, your  motto, your day care name.

Ontwerp jouw eigen groene groei ‘Tuin Moes-Adoptie Moes’

‘Begin je eigen moestuintje’

Met deze campagne wil Het Duurzame Gastouderbureau Moeder Natuur zoveel mogelijk in samenwerking met de gastouders een kind leren waar ons voedsel vandaan komt. Groeien peren onder de grond en sla als blad van een boom, of niet?

Met onze nieuwe campagne geven we een nieuwe invulling aan factoren die het eetgedrag en de voedselkeuze van een kind beïnvloeden. Ontzettend mooi dat je een zaadje in de grond verzorgt door water te geven, naar te kijken, aan te ruiken en te mogen proeven. De ultieme manier om de zintuigen te stimuleren met een uitdagende leeromgeving.                                        

Onze Motto:

De gastouders inspireren met handige tips, recepten en verhalen om hun eigen weg te volgen. 

Bij de moestuin praten over de zon, regen, pissebedden, slakken en de buurpoes. Net als bij een moestuin is het resultaat van een campagne niet alleen die eerste oogst. Je boodschap suddert onzichtbaar voort onder de grond, en ontkiemt op onverwachte momenten alsnog. Geef je moestuin jouw eigen naam en knutsel je eigen Groei & Doe-boekje met onder meer een groeikalender, spelletjes en stickers voor je opvangkinderen. Andere producten die in het kader van dit campagne kunnen worden gekocht, zijn kindertuinierhandschoentjes, een kindertuiniersetje en groeitasjes voor bij het ompotten.

Duurzame subsidie ook voor kinderopvang bestemd. Ieder gastouder zou per gemeente subsidie kunnen aanvragen voor het creëren van zijn eigen moestuin.

Subsidie aanvragen?

Het aanvragen van subsidie voor de aanschaf van apparaten kan tot het einde van dit jaar op de website van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Subsidieaanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Mocht de subsidie in de loop van dit jaar opraken, kun je aanspraak maken op subsidie dat volgend jaar beschikbaar komt.

Lees alles over deze subsidieregeling.

https://www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer

Voor ons campagne zoeken we zoveel mogelijk gastouders , die mee Twitteren, een foto Instagrammen of een foto posten op Facebook. Meedoen? Kan! Heel makkelijk zelfs! Stuur een WhatsAppje naar 06-33137441 voor verdere instructies.