"Covid intervisieavond! Aangepaste quarantaineregels, maatregels en de gastouders"


Het kan als gastouder in Nederland ontzettend overweldigend voelen in deze tijden. Je bent Zzp-er, je hebt een bedrijf en je zorgt voor je eigen inkomen. Toch worden er beslissingen gemaakt voor jouw bedrijf die je niet kunt controleren of voorspellen, en dat vraagt best veel van ons. 

Flexibiliteit, begrip, veerkracht en communicatie zijn heel belangrijk in deze tijd, maar dat is soms lastig op te brengen in een periode waarbij je je ook zorgen kunt maken.

Je inkomen, je (kwetsbare) huisgenoten, de relatie met je vraagouders; alles staat al een tijdje onder druk, en dat geeft onrust!

Dat gastouders van hun bonuskindjes houden staat buiten kijf. Dat we soms onze grenzen een beetje kwijt zijn is dan ook heel logisch.

Vanuit Gastouderbureau Moeder Natuur willen wij een intervisieavond organiseren op woensdag 9 feb vanaf 20u om met elkaar te praten over de volgende dingen:

  • Wat zijn mijn rechten en plichten in het huidige beleid?

  • Hoe kan ik liefdevol gaan staan voor mijn opvattingen hierover.

  • Hoe kan ik mijn huisregels op een goede manier formuleren zodat mijn veiligheid bewaakt wordt, maar ouders zich ook gehoord voelen.

Je krijgt na de intervisie een link naar een template waar voorbeelden in staan hoe je jouw visie kunt communiceren met daarbij de huidige regels van de overheid.

We hopen dat we elkaar kunnen bekrachtigen en ondersteunen in deze tijd!

Op woensdagavond komen we samen online. Tot dan!

GOB Moeder Natuur


Geef je op via het formulier of bel Kathy op 06-18599670 voor al je vragen. Mailen kan ook naar k.vdveen@gastouderbureaumoedernatuur.nl

MELD JE NU AAN !